-59%
-59%
 

Zgjidh ngjyrën:

Zgjidh ngjyrën
Warning Sasi e limituar
Bli këtë produkt

Bli këtë produkt

Karakteristikat e telefonit

 • Karakteristikat Kryesore

  • Modeli: Galaxy Chat
  • Sistemi i operimit: Android
  • Dimensionet: 118.9 x 59.3 x 11.7 mm
  • Garancia: 24 Muaj
  • Pesha (gramë): 112
  • Ekrani:
  • Sensorët:  Accelerometer , Compass , Proximity
  • Memoria:  E brendëshme 4GB , E jashtme microSD, deri në 32GB
  • SIM:  Mini-SIM
  • Dalja ne treg:Gusht 2012
 • Bateria

  • Bateria : 1200 mAh
 • Rrjeti dhe Lidhja

  • Rrjeti 2G
  • Rrjeti 3G HSDPA
  • Bluetooth
  • Hotspot
  • USB
  • Wi-Fi
 • Kamera & Video

  • Kamera primare: 2 MP
  • Kamera sekondare: Jo