05 Tetor 2017
 
Vodafone Group prezanton strategjinë e re të markës Vodafone.
Ky është ndryshimi më i madh që i bëhet markës dhe ikonës Vodafone...

 

 

Historia e "Hello" dhe e Logos Vodafone

Çfarë vjen më pas...