Promocioni i fundvitit

Të gjithë marrin një shpërblim me Vodafone këtë fundvit!

Vodafone do të nisë një fushatë promocionale shpërblimi për të gjithë klientët e saj me parapagesë dhe me kontratë.

Të gjithë klientët me parapagesë të cilët kanë një paketë aktive ose aktivizojnë një paketë gjatë periudhës së promcionit si edhe të gjithë klientët me kontratë do të marrin një dhuratë /bonus nga Vodafone si më poshtë:

 

*të vlefshme për 14 ditë.

Detaje

 • Periudha e promocionit është nga data 4 Dhjetor deri më 31 Dhjetor 2018.
 • Të gjitha paketat e disponueshme në treg do t'i bëjnë klientët të kualifikohen për të qenë pjesë e promocionit nëse njëra prej tyre të aktivizohet gjatë periudhës së promocionit.
 • Një numër Vodafone do të përfitojë nga ky promo vetëm një herë.
 • Të gjithë klientët do të njoftohen me SMS për dhuratat që do të fitojnë në kohë reale.

Aparate

 • Aparati i përfituar (celulari, ora ose droni) do ti dërgohet me postë në adresën e deklaruar nga ana e klientit.

Kuponat e palës së tretë:

 • Kodet e kuponave të palës së tretë do të dërgohen tek klientët me SMS dhe gjithashtu do të shfaqen në aplikacionin MyVodafone nën Shpërblime / Happy.
 • Klientët do të kenë 35 ditë kohë për të përdorur kuponin që nga momenti që ata marrin SMS.
 • Kuponat mund të përdoren në cilindo nga dyqanet e grupit Balfin që janë:
  • Neptun, Jumbo, Spar, Springfield, Goldenpoint, Cortefiel, Carpisa, Okaidi, Geox, Mango, Prenatal, Parfois, Women'secret dhe Smart Point ne adresat TEG dhe QTU, Okaidi, Carpisa-Rr. "M.Shyri", Pika e Artë - Rr. "V.Pasha", Okaidi - Pedonalja, Shkodra dhe në qytetet më të mëdha në të gjithë Shqipërinë për dyqanet Neptun, Jumbo dhe Spar ".
 • Kuponat mund të përdoren vetëm në një nga dyqanet e grupit Balfin.

Paketat mujore

 • Klientët të cilët përfitojnë një paketë mujore do të njoftohen me një SMS.
 • Klientët mund të aktivizojnë paketën mujore të dhuruar nga Vodafone nëpërmjet:
  • Dërgimi i një SMS drejt 134 me tekst Gezuar
  • MyVodafone app nën Paketa -> Ofertat e Mia
 • Klientëve do t'i jepet 35 ditë për të aktivizuar paketën mujore të shpërblyer që nga momenti i dërgimit të SMS nga Vodafone.

Bonuset e internetit: 1 GB dhe 3 GB për 3 muaj rresht

 • Klientët që kanë një ofertë aktive do të njoftohen në datën e daljes së promocionit,klientët që aktizojnë nje paketë e përfitojnë në atë moment.
 • Bonuset janë të vlefshëm për 30 ditë.
 • Bonuset e internetit do të jepen për 3 muaj rresht në të njëjtën datë.
 • Bonuset e internetit do të kenë përparësi mbi paketat/bonuset e tjera.

Bonuse të tjera

 • Klientët që kanë një ofertë aktive do të njoftohen në datën e daljes së promocionit,klientët që aktizojnë nje paketë e përfitojnë në atë moment nje nga bonuset:
  • 100 minuta kombëtare
  • 10 Minuta Ndërkombëtare
  • 500 MB
  • 1 GB
  • 2 GB
 • Këta bonuse janë të vlefshëm për 14 ditë.
 • Do të kenë prioritet më të lartë mbi bonuset e tjera me të njëjtën kohëzgjatje.