100 minuta kombëtare
100 minuta kombëtare
500 pikë
150 minuta kombëtare
150 minuta kombëtare
700 pikë
300 minuta kombëtare
300 minuta kombëtare
1000 pikë
500 minuta kombëtare
500 minuta kombëtare
1200 pikë
1000 minuta kombëtare
1000 minuta kombëtare
1600 pikë

Shënime:

  • Minutat e paketës janë të vlefshme kundrejt të gjithë operatoreve kombëtarë; Vodafone, Telekom Albania , Eagle Mobile, Plus dhe Albtelecom.
  • Minutat kombëtare janë të vlefshme për 7 ditë.
  • Për të kontrolluar balancën e pikëve Vodafone One telefononi në 130 ose dërgoni SMS me tekst Balance në 130. Ju do të njoftoheni gjithashtu edhe për pikët e para që ju skadojnë.
  • Balancën e paketës që keni përfituar nga Vodafone One mund ta kontrolloni duke dërguar SMS bosh drejt 131. Balanca e bonusit nuk shfaqet tek “ Llogaria ime” në My Vodafone.
  • Nëse keni edhe një paketë të blerë në llogarinë tuaj, paketa e blerë do të konsumohet përpara paketës Bonus nga Vodafone One.
  • Ofrimi i një dhurate varet nga disponueshmëria e saj. Vodafone rezervon të drejtën të ndërrojë një dhuratë me një tjetër të një vlere të njëjtë ose më të lartë.
  • Në momentin që ju keni përzgjedhur një nga dhuratat e Vodafone One, pikët korresponduese nuk mund të rikthehen.
  • Për më shumë detaje lexo Kushte &Afate Vodafone One