Në kuadër të “Përgjegjshmërisë së Biznesit”, Vodafone sjell ofertën dedikuar personave me aftësi të kufizuar në dëgjim

Paguani vetëm:

1 minutë Video Call

1 MMS

1 SMS

…dhe komunikoni pa pagesë gjatë gjithë ditës*

Kjo ofertë është e vlefshme për personat me aftësi të kufizuar në dëgjim.

Zbatohet politika e përdorimit të drejtë, deri në 200 minuta Video Call, 200 SMS/MMS në ditë brenda Vodafone Club.

Personat me aftësi të kufizuar në dëgjim mund të përfitojnë nga oferta duke kontaktuar Shoqatën Kombëtare të Personave që nuk dëgjojnë në: anad.organisation@gmail.com

  • Gjithashtu ulje e konsiderueshme çmimi në aparatet Smartphone të listuara më poshtë.

 

Modeli

Çmim Promocional
LG KU950 12,000 Lekë
Nokia N97 Mini 31,000 Lekë
Nokia N79 21,000 Lekë
Nokia 5610 13,000 Lekë
Nokia 5320 15,000 Lekë
Sharp 880 15,000 Lekë