Oferta My Vodafone

My Vodafone. My App.

Përfitoni 500 MB të vlefshme për 14 ditë me aktivizimin e paketave  Vodafone Combo, Vodafone Z , Vodafone  Silver dhe Vodafone Gold përmes aplikacionit My Vodafone.


Shkarko tani My Vodafone

Iphone iPhone

Shkarko aplikacionin nga App Store për iPhone-in tënd.


Android Android

Shkarko aplikacionin nga Google Play për telefonin tënd Android.


Shiko Videon

266x150