+1GB
 

Zgjidh ngjyrën:

Zgjidh ngjyrën
Warning Sasi e limituar
Bli këtë produkt

Bli këtë produkt

Karakteristikat e telefonit

 • Karakteristikat Kryesore

  • Modeli: S
  • Sistemi i operimit: Proprietary
  • Dimensionet: 119.4 x 50.0 x 11.8 mm
  • Garancia: 6 Muaj
  • Pesha (gramë): 79
  • Ekrani: 2.4"
  • Sensorët:  GPS
  • Memoria:  E brendëshme 80MB , E jashtme microSD, deri në 64GB
  • SIM:  Micro-SIM
  • Dalja ne treg:
 • Bateria

  • Bateria : 1000 mAh
 • Rrjeti dhe Lidhja

  • Rrjeti 2G
  • Rrjeti 3G
  • Bluetooth
  • GPRS
  • USB
  • Wi-Fi
 • Kamera & Video

  • Kamera primare: 2MP
  • Kamera sekondare: Jo