Kujdesi për Klientin Kujdesi për Klientin

I vetmi operator në Shqipëri pa pagesë, edhe kur ndodheni jashtë Shqipërisë.


Më shumë

Live Chat Live Chat

Tashmë keni mundësine të na kontaktoni edhe nëpërmjet kanalit me të ri te suportit online, Live Chat!

Për çdo pyetje, jemi këtu për t’ju ndihmuar në kohë reale, kudo ndodheni.

Biseda juaj me punonjësit tanë të Shërbimit të Kujdesit ndaj Klientit në Live Chat Vodafone, do të regjistrohet dhe do të ruhet nga Vodafone me qëllim optimizimin dhe përmirësimin e shërbimit të ofruar përmes Vodafone Live Chat.

Për më shumë informacion, ju lutemi të lexoni Kushtet e Përdorimit të Shërbimit Vodafone Live Chat..

Shërbime Online Shërbime Online

Na dërgoni një email tek nakontaktoni@vodafone.com për cdo pyetje që mund të keni. Plotësoni format online për të marrë PUK 1, për të Bllokuar/Zhbllokuar numrin apo për të rivendosur kodin e shërbimit SOS Credit.

Mos harroni gjithashtu të ndani me ne sugjerimet dhe idetë tuaja për të na ndihmuar të përmirësohemi më tej.Më shumë

Shqetësime/ Kërkesa Shqetësime/ Kërkesa

Vodafone ka si qëllim t’ju ofrojë një shërbim cilësor i cili përmbush kërkesat tuaja , por nëse përjetoni të kundërtën, na njoftoni.
Ngrini shqetësimin/ kërkesën tuaj

Dyqanet Vodafone Dyqanet Vodafone

Shiko hartën e dyqaneve Vodafone dhe zgjidh atë më afër teje.
Gjej dyqanin
 
 

A ju ndihmoi ky informacion?

Po
Jo