Nëse jeni një përfaqësues i medias dhe keni pyetje apo dëshironi informacion specifik mbi kompaninë Vodafone Albania, lutemi të kontaktoni Departamentin e Marrëdhënieve me Median duke plotësuar formularin elektronik si më poshtë ose na dërgoni një email me kërkesën tuaj tek media.al@vodafone.com.

Një staf i dedikuar monitoron emailet tuaja në çdo moment dhe ju do të kontaktoheni sa më shpejt të jetë e mundur.


   

Vodafone Group

Për të mësuar më shumë mbi të rejat e publikuara nga Vodafone Group apo nga kompanitë e tjera Vodafone në botë ju lutemi të klikoni në linkun e mëposhtëm.

http://www.vodafone.com/start/media_relations.html