Bëhu më inteligjent se aparati yt inteligjent


Çfarë mund të bësh me një paketë 1GB ?

Sasia e internetit që të duhet ndryshon sipas pajisjes dhe varet nga aktiviteti që je duke bërë dhe kohëzgjatja e aktivitetit. Kujtohu që në qoftë se shkarkon file të mëdha apo aplikacione kur nuk je i lidhur me Wi-Fi , mund të shpenzosh sasi të mëdha interneti.

Shembujt mëposhtë duhet të përdoren vetëm si reference:

Si i llogaritëm të dhënat ?
Më shumë info për njësitë e internetit 

 

A ju ndihmoi ky informacion?

Po
Jo