Jemi pjesë e Vodafone

Jemi pjesë e Vodafone

Jemi pjesë e Vodafone

Jemi pjesë e Vodafone

Jemi pjesë e Vodafone Jemi pjesë e Vodafone

Në Vodafone Albania, mirëpresim dhe mbështesim këdo, po ti?

Në Vodafone kushdo mund të jetë vetëvetja dhe mund të jetë ndryshe. Të jesh pjesë e Vodafone do të thotë: kulturë, shumëllojshmëri, arritje, miqësi dhe plot emocion.

Në Vodafone kushdo mund të jetë vetëvetja dhe mund të jetë ndryshe. Të jesh pjesë e Vodafone do të thotë: kulturë, shumëllojshmëri, arritje, miqësi dhe plot emocion.