Kujtohuni që:

  • Për të gjithë numrat e rinj Vodafone shërbimi i internetit është i aktivizuar.Në rast se nuk e keni numër të ri , mund të dërgoni një SMS pa pagesë me tekst Internet drejt numrit të shkurtër 136, ose mund të merrni konfigurimin automatik.
  • Mos harro se shkarkimi i video-ve dhe dëgjimi i muzikës mund të përdorë sasi të mëdha MB.
  • Duhet të keni parasysh se aplikacionet që keni të shkarkuara në aparatin tuaj mund të përditësohen automatikisht duke ju konsumuar kështu MB internet.
  • Për të ç’aktivizuar Internetin nga celulari, duhet të hyni tek Settings, GPRS Settings dhe të fshini profilin vodafoneweb ose mund të dërgoni një SMS pa pagesë me teskt "Jo" tek kodi 136.
 

Mbaj llogarinë nën kontroll

Shërbime për internetin

Me Vodafone Club Sharing, ju dhuroni 100 MB nga paketa juaj Club, Vodafone e 10-Fishon dhuratën. Plot 1GB extra për mikun tuaj.
 
0.facebook.com ose zero.facebook.com është një version më i thjeshtë  i versionit standard të rrjetit social Facebook në celular , në të cilin përdorimi i të dhënave është më i ulët. Përdorimi i Facebook Zero është falas për të gjithë klientët Vodafone. Ju do të tarifoheni me çmimet standarde të internetit vetëm nëse klikoni mbi foto apo faqe të tjera të jashtme . Vodafone ju njofton paraprakisht që po kaloni në një faqe me pagesë.

Internet i sigurt për ju dhe fëmijën tuaj

 

Pyetje të shpeshta

A ju ndihmoi ky informacion?

Po
Jo