Është bukur kur të tjerët mendojnë për ty.
Është edhe më bukur kur ti merr një dhuratë në ditën tënde më të veçantë!

Për klientët Vodafone Club të regjistruar në programin Vodafone One dhurojmë në ditën e tyre të ditëlindjes paketën ditore me 600 minuta kombëtare , 600 SMS drejt Vodafone dhe 2GB Internet.

Shënime:

  • Paketa ditore është e vlefshme 24 orë nga momenti i aktivizimit.
  • Në rastet kur keni edhe një paketë tjetër aktive javore apo mujore, njësitë e paketës ditore konsumohen gjithmonë të parat.
  • Ju mund të kontrolloni njësitë e mbetura të paketës tuaj nëpërmjet:

◦ SMS me tekst bosh në numrin 131
◦ Menusë #123#
◦ Aplikacionit My Vodafone

  • Koha fillestare e tarifimit është 60+60 sekonda për thirrjet brenda rrjetit Vodafone dhe drejt destinacioneve kombëtare.
  • Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve celulare: Vodafone, Telekom Albania, Albtelecom, Eagle Mobile si dhe Plus Communications.
  • Tarifimi i MB do të bëhet në blloqe prej 10 KB.