Geraldina Sposa është Ready

" Të jesh një Ready do të thotë që falë risive teknologjike të veshësh ëndrra! Geraldina Sposa është patjetër Ready me Vodafone! "

Armand PEZA, Drejtues Geraldina Sposa

Strategjia e Re Vodafone Strategjia e Re Vodafone

Strategjia e Re Vodafone

Strategjia e Re Vodafone

Geraldina Sposa operon në Shqipëri që nga viti 1995. Për njëzetë vjet Geraldina Sposa kujdeset se si të bëjë një prej ditëve më të bukura të jetës, një eksperiencë të paharrueshme.

Sfida e Klientit

Sfida e Klientit

Geraldina Sposa duhet të drejtojë disa projekte në të njëjtën kohë. Për të qenë gati të përballojë çdo sfidë gjatë realizimit të tyre, duhet të jetë gjithmonë në kontakt në çdo moment të ditës.

Për të garantuar këtë, Vodafone mundësoi bashkëpunim të shpejtë nëpërmjet platformës Office 365. Nëpërmjet agjentit të dedikuar 24/7, Geraldina Sposa mund të kujdeset për çdo detaj. Edhe jashtë Shqipërise falë RED Roaming nga Vodafone.

Sfida e Klientit Sfida e Klientit
Zgjidhjet dhe Avantazhet Zgjidhjet dhe Avantazhet

Zgjidhjet dhe Avantazhet

Zgjidhjet dhe Avantazhet
  • Të dhëna në çdo kohë dhe nga çdo pajisje, duke bërë ndryshime në kohë reale kudo, falë platformës Office 365.

  • RED Roaming mundëson përkujdesjen për çdo detaj edhe jashtë Shqiperisë.

  • Për çdo kërkesë, agjenti ynë i dedikuar ofron një zgjidhje të klasit të parë 24/7.

 

Të jesh Ready ndryshon gjithçka