Internet Bonus për ty dhe miqtë e tu më të mirë.

Përfitoni Internet Bonus me aktivizimin e paketave Vodafone Club Extra, Superiore, Basic, Elite dhe Giga Depo.

Ndiqni hapat e mëposhtme dhe bëhuni gati të përfitoni të gjithë internet falas:

1. Krijoni një grup me deri në 4 anëtarë Vodafone Club
2. Sa herë që secili prej anëtarëve aktivizon një prej paketave Club Extra, Superiore, Basic,  Elite apo Giga Depo të gjithë anëtarët e grupit përfitojnë internet falas.
3. Anëtari që aktivizon paketën përfiton 500MB extra, ndërsa të gjithë anëtarët e tjerë përfitojnë 250MB extra secili të vlefshme për 28 ditë.

Shënime:

  • Ju mund të menaxhoni grupin në çdo kohë përmes aplikacionin My Vodafone, telefonatës në kodin e shkurtër 132, si edhe në menunë #123#.
  • Bonusi është i vlefshëm për 28 ditë nga momenti i aktivizimit.
  • Kontrolli i balancës së bonusit të përfituar mund të bëhet përmes My Vodafone ose duke dërguar SMS bosh drejt “131”.
  • Grupi i Club Internet 4Friends, duhet të ketë minimumi 2 anëtarë dhe maksimumi deri në 4 anëtarë.
  • Ju do të keni mundësi të përfitoni një bonus tjetër edhe kur keni një të tillë aktiv në profilin e tuaj, por ato nuk mund të kenë më shumë se dy bonuse të vlefshme në të njëjtën kohë.
  • Ju mund të jeni pjesë vetëm e një grupi Club Internet 4Friends.


Pyetje të shpeshta