Zgjedhur për biznesin tuaj

Vodafone RED

Telefonata , SMS dhe Internet Pa Limit në paketat Vodafone RED .

Zgjidhni  Mini RED, RED, RED Advantage, RED Premium ose RED Elite.

RED Roaming

Përdorni paketat tuaja të minutave, mesazheve dhe internetit edhe në roaming, në 103 shtete në botë.

First Class Service

Agjent i dedikuar 24/7.

Zgjidhje e menjëhershme në një telefonatë të vetme në 149 ose email firstclass.al@vodafone.com.

Eliminim i letrave dhe shkresave.