Proper Pizza

" Të jesh Ready Business për Proper Pizza do të thotë të jesh Ready në çdo kohë për t'i ofruar klientëve Pizza-t më të shijshme në qytet, në mënyrën më efektive të mundshme. "

Klienti Klienti

Klienti

Klienti

Proper Pizza Sh.p.k operon në tregun Shqiptar që nga muaji Mars i vitit 2015 dhe gjatë kësaj kohe ka ofruar produkte me cilësi të lartë për klientët e saj në të gjithë Shqipërinë. Kompania ka bërë revolucion në mënyrën se si klientët Shqiptarë konsumojnë pizza-t falë recetave unike Proper Pizza.

Sfida e klientit

Sfida e klientit

Proper Pizza operon duke marrë porosi nga klientet, ndaj dhe është shumë e rëndësishme për ta të mos humbasin asnjë telefonate duke ju përgjigjur shumë kërkesave në të njëjtën kohë. Klienti është në qendër të vëmendjes së kompanisë kështu që kontakti i vazhdueshëm me ta dhe me njësinë e biznesit është sfida kryesore e kompanisë.

Sfida e klientit Sfida e klientit
Zgjidhjet dhe Avantazhet Zgjidhjet dhe Avantazhet

Zgjidhjet dhe Avantazhet

Zgjidhjet dhe Avantazhet
  • Rrjeti absolutisht më i shpejtë dhe me mbulimin më të gjerë në Shqipëri për përmirësimin e komunikimit ndërmjet punonjësve, klientëve dhe anëtarëve të tjerë të kompanisë.

  • Transformim në IT nëpërmjet implementimit të IP PBX që mundëson manaxhimin njëkohësisht të shumë telefonatave nëpërmjet një karte të vetme SIM për të mos humbur asnjë kontakt.

  • Sistem telefonie VOIP dhe linjë e dedikuar interneti për një shërbim sa më efiçent dhe produktiv.

  • Monitorim GPS i Flotës për t’u siguruar për dorëzimin në kohë të porosisë.

  • Platformë Wi-Fi Publike për të gjithë klientët që vizitojnë pikat Proper Pizza.

 

 


 

Geraldina Sposa është Ready

.

Geraldina Sposa është Ready Geraldina Sposa është Ready

Coca-Cola Bottling Shqipëria është Ready

.

Coca-Cola Bottling Shqipëria është Ready Coca-Cola Bottling Shqipëria është Ready

Të jesh Ready ndryshon gjithçka