Vodafone Club

Duke filluar nga data 7 Shkurt 2018, oferta e bartjes së numrit për të gjithë numrat e rinj do të jetë:

100 Lekë kohë fillestare komunikim.

5GB Internet 4G/4G+

Për të kaluar numrin tuaj në Vodafone Club mjafton të drejtoheni në një dyqan Vodafone.

  • Shënime
    • Oferta është e vlefshme vetëm për bartjen në Vodafone Club, jo aktivizimin e numrave të rinj.

    • Koha fillestare e komunikimit është e vlefshme për 6 muaj.

    • Bonusi prej 5GB internet 4G/4G+ përfitohet vetëm një herë dhe është i vlefshëm për 14 ditë.

    • Për të kontrolluar balancën e paketës, dërgoni një SMS bosh tek 131 ose përdorni aplikacionin My Vodafone.