Data:


Fjalë Kyçe:


Të gjitha njoftimet

12 Dhjetor, 2011

Shqiptarët e parë në Everest falë Vodafone Albania dhe Raiffeisen Bank

Vodafone Albania dhe Raiffeisen kanë rënë dakord të sponsorizojnë ekipin e parë shqiptar që do të përpiqet për të ngjitur majën më të lartë të botës në 100 vjetorin e Pavarësise së vendit.

Lexo të plotë

08 Dhjetor, 2011

Vodafone Albania fiton çmimin Filantropisë së Biznesit 2011

Vodafone Albania tashmë është një biznes i mirënjohur jo vetëm për shërbimet në fushën e komunikimeve elektronike por edhe për kontributet e rëndësishme kundrejt individëve dhe kategorive sociale në nevojë.

Lexo të plotë

08 Dhjetor, 2011

Vodafone fiton dy çmime, ”Suksesi i rrjetit 3G” dhe ”Menaxheri i Vitit” për Drejtorin e Përgjithshëm

Viti 2011 ka qenë një vit i rëndësishëm për Vodafone Albania dhe për investimet që kompania ka realizuar për t’iu shërbyer sa më mirë klientëve të vet. Vodafone u nderua dje me dy çmime prestigjoze gjatë Forumit të 3-të Shqiptar të Telekomunikacionit InfoCom.

Lexo të plotë

20 Shtator, 2011

Mbërrin në Shqipëri telefoni i parë në botë me Facebook të integruar

Vodafone Albania sjell ekskluzivisht për tregun shqiptar telefonin inteligjent Vodafone 555 Blue. Vodafone 555 Blue është i pari telefon në botë që është dizenjuar për të patur në qendër të funksioneve të veta komunikimin përmes Facebook...

Lexo të plotë

17 Qershor, 2011

Vodafone hap dyert për të sapodiplomuarit me të mirë

Skema globale e Vodafone për të sapodiplomuarit vjen për herë të dytë në Shqipëri

Lexo të plotë