Data:


Fjalë Kyçe:


Të gjitha njoftimet

29 Maj, 2013

Vodafone Albania dhe TransferTo ofrojne rimbushje elektronike ndërkombëtare

Rimbushja elektronike prej destinacioneve ndërkombëtare është një shërbim plotësues i transfertave në të holla, që mundëson transferime shumash të vogla në formën e krediteve rimbushëse për numrat celulare te planeve me parapagesë.

Lexo të plotë

19 Prill, 2013

Vjen Vodafone Red - risia per pajtimtarët me kontratë

Duke filluar nga sot të gjithë pajtimtarët me kontratë të Vodafone Albania do të kenë mundësinë të shijojnë për herë të parë në Shqipëri komunikimin e vërtetë pa limit sipas specifikave të katër planeve tarifore Vodafone Red. Vodafone Red është një koncept i ri global i Vodafone që vjen si përgjigje ndaj kërkesës për komunikim të shpenguar, duke garantuar përvojën më të mirë për klientin.

Lexo të plotë

15 Shkurt, 2013

Vodafone - Medalje për mbështetjen e Lëvizjes Olimpike Shqiptare

Përfaqësues të Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar (KOKSH) i akorduan Vodafone Albania medaljen e mirënjohjes për mbështetjen ndaj Lëvizjes Olimpike në Shqipëri dhe pjesmarrjes së vendit tonë në Lojërat Olimpike Londër 2012 dhe Lojërat Mesdhetare Mersin 2013 që zhvillohen pas disa muajsh.

Lexo të plotë

10 Janar, 2013

Vodafone Smart Store hap dyert në rrugën M Shyri, Tiranë

Vodafone Smart Store – sjell perfeksionin e shërbimit ndaj klientit. Dyqani ofron një mënyrë të thjeshte, por moderne për klientët për të gjetur atë që kërkojnë duke i provuar nga afër në dyqan produktet e ofruara nën kujdesin e një stafi të mirëtrajnuar për t’i falur klientëve një eksperiencë unike gjatë një vizite në Vodafone Smart Store.

Lexo të plotë

03 Dhjetor, 2012

Fondacioni Vodafone mbështet personat me aftësi ndryshe

Në ditën ndërkombëtare të aftësisë ndryshe, përfaqësues të Fondacionit Vodafone Albania morën pjesë në përurimin e qendrës së re në shërbim të personave më aftësi ndryshe në këtë zonë.

Lexo të plotë