Data:


Fjalë Kyçe:


Të gjitha njoftimet

14 Shkurt, 2015

“Discover Vodafone”, programi që zbulon talentet

Vodafone Albania sjell mundësi reale për të sapodiplomuarit e talentuar.

Lexo të plotë

14 Shkurt, 2015

Vodafone ofron Wi-Fi falas për të gjithë turistët.

Në më shumë se 16 zona të bregdetit, kompania Vodafone Albania ka mundësuar internet Wi-Fi falas.

Lexo të plotë

09 Qershor, 2014

Informacion mbi Raportin për Zbatimin e Ligjit për Ruajtjen dhe Administrimin e të Dhënave

Vodafone Group Plc ka publikuar në Qershor 2014 një raport për Qendrueshmërinë e Biznesit në nivel global, ku përfshihen një sërë parimesh mbi privatësinë të zbatuara në lidhje me aksesin e autoriteteve shtetërore kompetente në komunikimet dhe të dhënat, në vendet ku Vodafone Group ushtron veprimtarinë e tij të biznesit.

Lexo të plotë

11 Mars, 2014

Shqipëria po zbaton me ritme të shpejta teknologjinë HSPA+

Flet Genci Hamzaraj, Drejtor i Departamentit të Teknologjisë, Vodafone Albania. Interviste per Gazeten "Dita". Publikuar ne 11 Mars 2014.

Lexo të plotë

08 Tetor, 2013

Kreu global i Vodafone rikonfirmon investime të reja në Shqipëri

Kreu global i Vodafone gjatë vizitës në Shqipëri rikonfirmon ndermarrjen e investimeve të reja. Vodafone do të fokusohet në risi teknologjike të tilla si pagesat përmes celularit në fillim të vitit 2014, ndërkohë që futja e sistemit të teknologjisë 4G pret hapjen e rrugës prej rregullatorit.

Lexo të plotë