Data:


Fjalë Kyçe:


Të gjitha njoftimet

10 Shkurt, 2016

Vodafone Albania prezanton aplikacionin unik për kryeqytetin, “Tirana Ime”

Duke nisur nga dita e sotme, çdo qytetar i Tiranës do ta ketë më të thjeshtë të gjejë informacion në kohë reale mbi trafikun, transportin urban, turizmin e shumë të tjera.

Lexo të plotë

27 Nentor, 2015

Vodafone Albania prezanton “VodafoneBooks” në Panairin Kombëtar të Librit

Vodafone Albania sjell një tjetër risi duke prezantuar në treg biblotekën e parë dixhitale. Tani, me Vodafone ju mund të lexoni libra me një klik të vetëm nga Smartphoni juaj, në çdo kohë dhe kudo që të ndodheni.

Lexo të plotë

08 Tetor, 2015

Zhvillohet faza finale e përzgjedhjes së fituesve të programit Discover Vodafone

Prej vitit 2010, Vodafone Albania ka prezantuar në Shqipëri ashtu si edhe në vendet e tjera të botës ku Vodafone Group operon, një skemë të vecantë zhvillimi për të rinjtë dhe të sapodiplomuarit

Lexo të plotë

22 Shtator, 2015

Vodafone prezanton fushatën e re sensibilizuese për sigurinë kibernetike

Brezi i ri, i lindur në epokën dixhitale rritet në një botë që është e lidhur në internet në mënyrë konstante, duke u përballur me ngacmimet kibernetike, të cilat sot përbëjnë më shumë problem për të rinjtë sesa abuzimi me drogën.

Lexo të plotë

04 Shtator, 2015

Vodafone Albania sjell internet super të shpejtë me 4G+

Pas suksesit të padiskutueshëm me shërbimet 4G, Vodafone sjell një tjetër risi për klientët. Prej datës 1 Shtator, të gjithë klientët Vodafone do të kenë mundësi të përfitojnë internet me shpejtësi akoma më të lartë se 4G, falë rrjetit me shtrirjen më të gjërë në Shqipëri, Vodafone 4G+.

Lexo të plotë