Data:


Fjalë Kyçe:


Të gjitha njoftimet

19 Shtator, 2016

Vodafone Albania, me gjithë zemër, pranë nxënësve të Thethit në këtë sezon të ri shkollor

Nxënësit e shkollës 9- vjeçare të Thethit, nisën sezonin e ri shkollor në një ambjent të ri, të rikonstruktuar falë donacionit të Fondacionit të Vodafone Albania

Lexo të plotë

04 Gusht, 2016

Vodafone Albania feston përvjetorin e 15-të në tregun shqiptar

Data 3 Gusht, 2016 shënoi 15 vjetorin e thirrjes së parë telefonike kryer përmes rrjetit Vodafone Albania. Vodafone, një nga kompanitë lider të komunikimeve elektronike në botë

Lexo të plotë

28 Korrik, 2016

Vodafone prezanton konceptin “Smart Summer” bazuar në teknologjinë “Internet of Things” (IoT)

Vodafone, njofton se ka dizenjuar një paketë produktesh ‘Smart Summer” bazuar në teknologjinë “Internet of Things” (IoT), ose siç njihet ndryshe teknologjia e objekteve inteligjente

Lexo të plotë

19 Maj, 2016

Vodafone Albania vlerësohet për politikat dhe praktikat mbi diversitetin dhe gjithëpërfshirjen

Çmimi iu akordua Drejtoreshës së Burimeve Njerëzore në Vodafone Albania, Znj, Christina Samoulada gjatë një eventi të organizuar nga Headhunter Albania

Lexo të plotë

12 Maj, 2016

Vodafone M-Pesa feston përvjetorin e parë në Shqipëri

Në përvjetorin e parë, Vodafone M-Pesa ka arritur rezultate fantastike dhe kjo mund të shihet edhe në numrin e madh të klientëve të cilët i janë bashkuar dhe përdorin shërbimet M-Pesa

Lexo të plotë