Data:


Fjalë Kyçe:


Të gjitha njoftimet

10 Shkurt, 2017

Vodafone mbështet ditën globale të internetit të sigurtë

7 Shkurti shënon ditën ndërkombëtare të internetit të sigurtë. Në këtë kuadër, qindra shkolla, grupe të rinjsh, kompani, organizata, shërbime policore nga e gjithë bota janë bërë bashkë për një internet më të sigurtë.

Lexo të plotë

03 Shkurt, 2017

Me Vodafone Ready Business je gjithnjë një biznes i suksesshëm

Në një treg që zhvillohet shpejt, çdo biznes, i madh apo i vogël, duhet të gjejë mënyrat që e ndihmojnë të jetë gjithmonë fleksibël e i gatshëm përballë konkurencës

Lexo të plotë

02 Dhjetor, 2016

Bashkohu edhe ti, në ndihmë të fëmijëve në nevojë!

“Vrapo për Femijët” organizohet për të gjashtin vit rradhazi, me qëllim për t’u ardhur në ndihmë fëmijëve shqiptarë, nga zona të ndryshme të vendit, të diagnostifikuar me kancer

Lexo të plotë

02 Dhjetor, 2016

Vodafone Albania, me gjithë zemër, pranë nxënësve të Thethit në këtë sezon të ri shkollor

Nxënësit e shkollës 9- vjeçare të Thethit, nisën sezonin e ri shkollor në një ambjent të ri, të rikonstruktuar falë donacionit të Fondacionit të Vodafone Albania

Lexo të plotë

26 Tetor, 2016

“Tech Reja”, Forumi mbi revolucionin e teknologjisë dhe komunikimit

Me rastin e 15 vjetorit të operimit në tregun shqiptar, Vodafone Albania organizon “Tech Reja”, të parin forum mbi revolucionin e teknologjisë dhe komunikimit përmes saj.

Lexo të plotë