Data:


Fjalë Kyçe:


Të gjitha njoftimet

14 Nentor, 2017

Vodafone Albania njofton ndryshim në ekipin drejtues

Vodafone Albania njoftoi sot ndryshim në ekipin e saj drejtues. Pas 6 viteve në drejtimin e kompanisë Vodafone Albania, Z. Dietlof Mare do të përmbyllë detyrën e tij si Drejtor i Përgjithshëm

Lexo të plotë

05 Tetor, 2017

Vodafone Group prezanton strategjinë e re të markës Vodafone

Vodafone Group prezantoi sot në të gjitha shtetet ku ushtron veprimtarinë e saj, strategjinë e re të pozicionimit të markës dhe sloganit të saj. Ky është ndryshimi më i madh që i bëhet markës dhe ikonës Vodafone që nga prezantimi i sloganit...

Lexo të plotë

18 Gusht, 2017

Vodafone Albania çertifikohet nga Ookla si operatori me rrjetin më të shpejtë në Shqipëri

Vodafone Albania është vlerësuar nga Ookla si rrjeti më i shpejtë i telefonisë celulare në Shqipëri. Certifikimi nga Ookla vjen si rezultat i testimeve të kryera nga vetë përdoruesit nëpëmjet Speedtest nga Ookla, platforma më prestigjoze

Lexo të plotë

09 Mars, 2017

Kompania ndërkombëtare P3 Communications: Vodafone Albania, rrjeti me performancën më të lartë në Shqipëri, testuar në 2017.

6 nga 10 shqiptarë kanë zgjedhur Vodafone për të lundruar në internet . Rrjeti me shpejtësinë më të lartë dhe mbulimin më të gjerë në të gjithë Shqipërinë.

Lexo të plotë

03 Mars, 2017

Vodafone prezanton program rekrutimi për femrat e shkëputura nga karriera

Vodafone Group prezanton programin “ReConnect” në 26 vende nepër botë për të rikthyer në punë femra të talentuara që janë shkëputur nga karriera prej vitesh. Kjo iniciativë unike globale pritet të rris me 10% numrin e femrave

Lexo të plotë