+5GB
+5GB
+5GB
+5GB
+5GB
+5GB
 

Zgjidh ngjyrën:

Zgjidh ngjyrën
Warning Nuk ka gjëndje Warning Sasi e limituar Warning Sasi e limituar Warning Sasi e limituar Warning Sasi e limituar Warning Sasi e limituar
Bli këtë produkt

Bli këtë produkt

Karakteristikat e telefonit

 • Karakteristikat Kryesore

  • Modeli: iPhone XR (64 GB)
  • Sistemi i operimit: iOS
  • Dimensionet: 150.9 x 75.7 x 8.3 mm
  • Garancia: 12 Muaj
  • Pesha (gramë): 194
  • Ekrani:
  • Sensorët:  Accelerometer , Barometer , Compass , Face ID , GPS , Gyroscope , Proximity
  • Memoria:  E brendëshme 64GB
  • SIM:  Nano-Sim
  • Dalja ne treg:Shtator 2018
 • Bateria

  • Bateria : 2942 mAh
 • Rrjeti dhe Lidhja

  • Rrjeti 2G
  • Rrjeti 3G HSDPA
  • Rrjeti 4G LTE
  • Bluetooth
  • Hotspot
  • NFC
  • Shpejtësia
  • Wi-Fi
 • Kamera & Video

  • Kamera primare: 12 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/2.55", 1.4µm, OIS, PDAF
  • Kamera sekondare: 7 MP, f/2.2, 32mm (standard)