• Vodafone Mobile TV Vodafone Mobile TV Vodafone Mobile TV

  Zgjidh Vodafone Mobile TV dhe përjeto cilësinë, shpejtësinë dhe performancën maksimale të televizionit në celularin tënd kudo që ndodhesh

  Më shumë
 • Vodafone Backup+ Vodafone Backup+ Vodafone Backup+

  Ruani fotot tuaja të preferuara në mënyrë automatike, shtoni videot dhe ruani kontaktet dhe sinkronizoni ato në të gjitha aparatet tuaja.

  Regjistrohu si një përdorues i ri dhe përfito 27 GB memorie virtuale në Drop Box .

  Më shumë
 • Tirana Ime Tirana Ime Tirana Ime

  Aplikacioni “Tirana Ime” është një udhëzues dixhital për kryeqytetin, me qëllimin e vetëm për lehtësuar dhe përmirësuar jetën tuaj.

  Më shumë
 • Net Perform Net Perform Net Perform

  Ky aplikacion ju ndihmon të monitoroni të gjithë aplikacionet e tjera që ju shpenzojnë të dhëna në internet apo në Wi-Fi si edhe të shikoni forcën e lidhjes/konektivitetit.

  Më shumë
 • Secure Net

  Shërbimi Secure Net ofron mbrojtje kundër kërcënimeve të sigurisë, duke përfshirë viruset, trojane, spyware, adware dhe programet e tjera të padëshiruara.

  Më shumë
 • Vodafone Message+ Vodafone Message+ Vodafone Message+

  Dërgoni dhe merrni mesazhe, foto, video dhe melodi mes kontakteve tuaja, të përqëndruara në një vend të vetëm me Vodafone Message +.

  Më shumë
 • Vodafone Call+ Vodafone Call+ Vodafone Call+

  Vodafone Call+ i jep jetë bisedave tuaja. Tani ju mund të keni një eksperiencë  të personalizuar telefonatash duke shkëmbyer ҫdo gjë edhe kur jeni në levizje.

  Më shumë
 • Vodafone Protect Vodafone Protect Vodafone Protect

  Mbani telefonin tuaj të sigurt dhe të mbrojtur. Gjeni, bllokoni dhe fshini të dhënat e telefonit  tuaj në distancë.

  Më shumë