Ne nuk jemi perfekt, por ju mund të na ndihmoni të bëhemi.Si të na kontaktoni për çdo shqetësim apo kërkesë ?

Informacion mbi statusin

Duke hyrë në My Vodafone mund të verifikoni statusin e ankesës dhe kërkoni rishqyrtimin e saj në çdo moment, ose mund të telefononi falas në 08004242 apo 0035569140/149 kur jeni në roaming.

A ju ndihmoi ky informacion?

Po
Jo