Grupi Vodafone Family mund të përbëhet nga minimumi 2 anëtarë (krijuesi ose lideri dhe një anëtar tjetër) dhe maksimumi 5 anëtarë Vodafone Club. Vetëm njëri prej anëtërave, lideri , mund të menaxhojë komunikimin për të gjithë anëtarët e tjerë Vodafone Family duke aktivizuar një prej paketave 4-javore , Vodafone Talk , Vodafone Combo, Vodafone Z, Vodafone Silver dhe Vodafone Gold.

Përfitimet me Vodafone Family

  • Kursim: Deri në 500 Lekë ULJE . Sa më shumë paketa aktivizohen në të njëjtën kohë aq më i lartë është kursimi për të gjithë anëtarët e familjes.

Shembull : Nëse grupi ka 5 anëtarë dhe secili prej tyre aktivizon një prejt paketave 30 ditore Vodafone Talk , Vodafone Combo, Vodafone Z, Vodafone Silver dhe Vodafone Gold, secili anëtar i grupit përfiton 100 lekë zbritje.

  • Aktivizim automatik i paketave 30 ditore për të gjithë pjesëtarët e grupit Vodafone Family.
  • Fleksibilitet për të zgjedhur paketën që i përshtatet më së miri secilit anëtar të Vodafone Family.
  • Shërbimi Secure Net FALAS për secilin anëtar të grupit tuaj Vodafone Family përgjatë gjithë kohëzgjatjes në grup. Nëpërmjet Secure Net ju mund keni lundrim të sigurtë në Internet, mbrojtje nga rreziqet online si dhe kontroll prindëror për fëmijët tuaj
     

Vodafone Family  Terms & Conditions
 

Të lutem prit