Këshilla në Roaming

[TITLE HERE]

[Kontrolloni nëse mund të aktivizoni një paketë roaming 

Paketa roaming
Si të aktivizoni një paketë roaming
Në rast se *nuk* ka apo nuk dëshironi të aktivizoni një paketë roaming, ju do të tarifoheni me çmimet standarde roaming 

Përzgjidhni rrjetin e duhur tek Settings-> Network Settings 

Përzgjidhni shtetin ku do të udhëtoni për të mësuar cilin rrjet të zgjidhni 


Për të kryer telefonata apo për të dërguar SMS drejt Shqipërisë shtoni 00355 përpara numrit

Kontrolloni pa pagesë balancën e paketave nëpërmjet #123#, ose me SMS drejt 131


Thirrjet drejt kodeve të shkurtra 141 ose 131 në roaming janë me pagesë Do t'ju njoftojmë për përfundimin e 80% dhe 100% të njësive të paketës tuaj 

Tregohuni të vëmendshëm ndaj SMS që ju dërgon Vodafone

[PICTURE ASSET HERE]
Të lutem prit