Together we can

Në Vodafone njihemi për teknologjinë tonë, por e vërteta është se janë njerëzit ata që çojnë biznesin tonë përpara. Pandemia globale ngriti shumë pyetje dhe theksoi rolin që ne duhet kemi.

Kjo është arsyeja pse ne i kemi bërë vetes disa pyetje të mëdha:
A po bëjmë sa duhet?
A po bëjmë sa duhet për të çuar shoqërinë përpara?
A po sigurohemi që askush të mos mbetet pas? 
A po bëjmë sa duhet për të zvogëluar ndikimin tonë në planet?

Pozicionimi ynë i ri – Together we can - pasqyron besimin tonë se, kur punojnë së bashku, njerëzimi dhe teknologjia mund të gjejnë përgjigjet dhe të krijojnë një të ardhme më të mirë për të gjithë.

Together we can

Please wait