TIDAL

Gjithashtu me TIDAL mund të shijoni:

  • Më shumë se 90 milion këngë dhe 450,000 video
  • Përmbajtje ekskluzive dhe intervista të artistëve më të mirë ndërkombëtarë dhe kombëtarë
  • Streaming i eventeve dhe festivaleve live dhe atyre më të njohura
  • Krijimin e listave personale dhe ofron mijëra lista të krijuara tashmë nga redaktorët ekspertë dhe nga vetë artistët e njohur
  • Lista ekskluzive nga Vodafone Albania me muzikën më të dëgjuar shqiptare dhe të huaj bazuar në trendet e momentit
  • Mix dhe My Video MIX është një funksionalitet i ri që krijon deri në 6 listat muzikore të personalizuara bazuar në historinë tuaj të dëgjimit dhe shikimit të videos
  • Të gjitha përmbajtjet në dispozicion offline për të dëgjuar sa herë që dëshironi pa pasur nevojë për mbulim rrejti apo Wi-Fi
  • Importoni listat e dëgjimeve nga shërbimet e tjera muzikore shpejt dhe me lehtësi me Tune My Music ose Soundiiz

TIDAL benefits
Nëse aktivizoni Vodafone Music Pass, ju përfitoni shërbimin e njohur ndërkombëtar TIDAL HiFi me gjithë internet të përfshirë pa harxhuar nga paketa juaj. Nëse regjistroheni tani, ju përfitoni shërbimin FALAS për 3 muajt e parë. Pas periudhës promocionale ju do të paguani çdo muaj një tarifë të veçantë prej 400 lekë / muaj për shërbimin TIDAL me internetin në aplikacion të përfshirë. Për planet tarifore RED, ju do të përfitoni TIDAL HiFi të përfshirë PA PAGESË për gjithë kohëzgjatjen e paketës apo planit tarifor.
Aktivizo TIDAL HiFi
Të lutem prit