Numra për shërbime Vodafone

#123#  Akses i shpejtë në llogarinë tënde dhe shërbimet Vodafone
136 SMS me text "internet" për konfigurimin e internetit
142 Rimbush një numër tjetër
131 Bli një paketë të re ose kontrollo balancën e një pakete aktive
147 Transfero kredit në një llogari tjetër.
141 Kontrollo balancën e USB Vodafone me parapagesë
145 Info mbi llogarinë me kontratë ose kontrollo balancën e USB Vodafone me kontratë
130 Kontrollo pikët Vodafone One
144 Vodafone Call me Back
135 Sekretaria telefonike
138 Aktivizo shërbimin e thirrjeve të humbura
140 Kujdesi i klientit për numrat me parapagesë
149 Kujdesi i klientit për numrat me kontratë
Të lutem prit