Paketa për Turistët

Paketa Vodafone Tourist Pack

Nga data 15 Maj 2018 Vodafone prezanton në treg një paketë të re, Vodafone Tourist Pack, dedikuar turistëve që vizitojnë Shqipërinë.

Paketa Vodafone Tourist Pack kushton 1,300 Lekë ose 10 Euro (me TVSH) dhe përmban:

Vodafone Tourist Pack 1300 Lekë
Internet 10 GB
Minuta Kombëtare 500
SMS Kombëtare/ Ndërkombëtare 100
Minuta Ndërkombëtare 10
Vlefshmëria 14 ditë

Shënime të vlefshme

 • Ju mund të blini një paketë të re edhe nëse paketa aktuale nuk ka përfunduar ende.
 • Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve kombëtarë fiks dhe celularë.
 • Minutat ndërkombëtare janë të vlefshme me të gjithë operatorët në Rumani, Austri, Bullgari, Suedi, Poloni, Norvegji, Kinë, Slloveni, Greqi, Itali, Francë, SHBA, Kanada, Mbretëri e Bashkuar, Gjermani, Turqi, Zvicër, Belgjikë, Hollandë, Spanjë, Maqedoni, Kosovë, Serbi, Mal i Zi, Kroaci, Republikë Ceke, Danimarkë, Irlandë, Luksemburg, Hungari.
 • SMS-të kombëtare/ndërkombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë destinacioneve kombëtare dhe ndërkombëtare.
 • Ju mund të kontrolloni njësitë e mbetura të paketës tuaj nëpërmjet:
  • SMS me tekst bosh në numrin 131
  • menusë #123#
  • aplikacionit My Vodafone
 • Tarifimi i MB do të bëhet në blloqe prej 10 KB.
 • Koha fillestare e tarifimit për thirrjet drejt rrjetit Vodafone , drejt destinacioneve kombëtare dhe ndërkombëtare është 60+60 sekonda.
 • Me konsumimin e minutave brenda paketës, ju do të tarifoheni me cmimet standarte të Vodafone Club nëqoftëse nuk keni ndonjë paketë tjetër aktive.
 • Vlefshmëria e paketës është 14 ditë.
 • Çmimet e lartpërmendura përfshijnë TVSH.
 
Të lutem prit