Bartja e numrit

Bartja e numrit

Vodafone Club

Duke filluar nga data 7 Shkurt 2018, oferta e bartjes së numrit për të gjithë numrat e rinj do të jetë:

  •  100 Lekë kohë fillestare komunikim.
  •  5GB Internet 4G/4G+

Për të kaluar numrin tuaj në Vodafone Club mjafton të drejtoheni në një dyqan Vodafone.Shënime
  • Oferta është e vlefshme vetëm për bartjen në Vodafone Club, jo aktivizimin e numrave të rinj.

  • Koha fillestare e komunikimit është e vlefshme për 6 muaj.

  • Bonusi prej 5GB internet 4G/4G+ përfitohet vetëm një herë dhe është i vlefshëm për 14 ditë.

  • Për të kontrolluar balancën e paketës, dërgoni një SMS bosh tek 131 ose përdorni aplikacionin My Vodafone.

 
Të lutem prit