Vodafone Secure Net

Vodafone Secure Net

Është një produkt i thjeshtë i dizenjuar për t'ju ndihmuar ju dhe fëmijët tuaj të qëndroni më të sigurt në internet ndërsa jeni të lidhur me rrjetin tonë Vodafone. 

Vodafone Secure Net është një produkt i thjeshtë i krijuar për t'ju ndihmuar ju dhe fëmijët tuaj të qëndroni më të sigurt në internet ndërsa jeni të lidhur me rrjetin tonë celular, pavarësisht nëse përdorni një telefon, tablet, laptop ose PC.Mbrojtje kundër viruseve, skedarëve dhe faqeve të rrezikshme të internetit. Shërbimi bllokon navigimin ose shkarkimin e skedarëve të dëmshëm. Mund të ndryshoni cilësimet e përdorimit të internetit për fëmijët dhe anëtarët e tjerë pa prekur telefonat e tyre.

Për informacionin tuaj

Detaje
 

  • Shërbimi Vodafone Secure Net përdor disa nga lejimet tuaja të të dhënave për të funksionuar
  • Pajisjet duhet të ndizen dhe lidhen me rrjetin mobile Vodafone
  • Shfletimi mbrohet vetëm nëse ikona Secure Net shfaqet në shfletuesin tuaj
  • Secure Net nuk ju mbron nga viruset dhe malware në të gjitha lidhjet (të tilla si HTTPS të koduara)
  • Për një listë të plotë të shembujve ku nuk mbroheni nga Secure Net, shihni kushtet tona
  • Nëse jeni duke përdorur Vodafone Secure Net, mund të kontrolloni qasjen në faqet e internetit të kufizuara nga mosha përmes aplikacionit Secure Net (për iOS ose Android), ose portalin tonë në internet
Të lutem prit