Vodafone One

 
 Nga data 1 korrik 2019, Vodafone One nuk ofrohet më. Skema e re e shpërblimit quhet Vodafone MORE, dhe nëse je klient Vodafone, je automatikisht pjesë e skemës. Besnikëria shpërblehet!

Dhuratat Vodafone One

 

 • 250MB

  200 pikë

 • 500MB

  500 pikë

 • 1GB

  750 pikë

 • 2GB

  1,000 pikë

 • Club Javore 300

  1,000 pikë

 • Club Javore Internet

  1,000 pikë

 • Vodafone Talk

  1,400 pikë

 • Vodafone Combo

  1,800 pikë

 • Vodafone Silver

  2,200 pikë

 • Vodafone Z

  2,200 pikë

 • Vodafone Gold

  3,000 pikë

Shënime:

 • Dhuratat e mësipërme mund të konvertohen me pikët e Vodafone One, vetëm nëpërmjet aplikacionit My Vodafone.
 • Ju mund të konvertoni pikët tuaja me një nga paketat 30 ditore, nëse nuk keni një paketë 30 ditore ose javore active.
 • Dhuratat e mësipërme do të shfaqen në aplikacionin My Vodafone, vetëm nëse keni pikë të mjaftueshme për secilën nga dhuratat.
 • Për më shumë detaje vizitoni menune e Vodafone One ne aplikacionin My Vodafone.

 

 • Vodafone Smart E9

  5500 pikë

 • Connected Watch

  6500 pikë

 • Connected Watch Pro

  9500 pikë

 • Samsung Galaxy J6 Plus (2018)

  11500 pikë

 • Samsung Galaxy A40 (2019)

  15000 pikë

 • Samsung Galaxy A7 (2018)

  18000 pikë

 • iPhone XR 64GB

  35000 pikë

 • iPhone XS 64GB

  43000 pikë

 • Connected Watch

  4500 pikë + 4,000 lekë

 • Connected Watch Pro

  6500 pikë + 6000 lekë

 • Samsung Galaxy J6 Plus (2018)

  5000 pikë + 12000 lekë

 • Samsung Galaxy A40 (2019)

  6000 pikë + 15,000 lekë

 • Samsung Galaxy A7 (2018)

  8500 pikë + 22,000 lekë

 • iPhone XR 64GB

  12,000 pikë + 60,000 lekë

Shënime:

 • Për të kontrolluar balancën e pikëve Vodafone One telefononi në 130 ose dërgoni SMS me tekst Balance në 130. Ju do të njoftoheni gjithashtu edhe për pikët e para që ju skadojnë.
 • Ofrimi i një dhurate varet nga disponueshmëria e saj. Vodafone rezervon të drejtën të ndërrojë një dhuratë me një tjetër të një vlere të njëjtë ose më të lartë.
 • Në momentin që ju keni përzgjedhur një nga dhuratat e Vodafone One, pikët korresponduese nuk mund të rikthehen.
 • Për më shumë detaje lexo Kushte & Afate Vodafone One

 

 • 100 minuta kombëtare

  500 pikë

 • 150 minuta kombëtare

  700 pikë

 • 300 minuta kombëtare

  1000 pikë

 • 500 minuta kombëtare

  1200 pikë

 • 1000 minuta kombëtare

  1600 pikë

Shënime:

 • Minutat e paketës janë të vlefshme kundrejt të gjithë operatoreve kombëtarë; Vodafone, Telekom Albania , Eagle Mobile, Plus dhe Albtelecom.
 • Minutat kombëtare janë të vlefshme për 7 ditë.
 • Për të kontrolluar balancën e pikëve Vodafone One telefononi në 130 ose dërgoni SMS me tekst Balance në 130. Ju do të njoftoheni gjithashtu edhe për pikët e para që ju skadojnë.
 • Balancën e paketës që keni përfituar nga Vodafone One mund ta kontrolloni duke dërguar SMS bosh drejt 131. Balanca e bonusit nuk shfaqet tek “ Llogaria ime” në My Vodafone.
 • Nëse keni edhe një paketë të blerë në llogarinë tuaj, paketa e blerë do të konsumohet përpara paketës Bonus nga Vodafone One.
 • Ofrimi i një dhurate varet nga disponueshmëria e saj. Vodafone rezervon të drejtën të ndërrojë një dhuratë me një tjetër të një vlere të njëjtë ose më të lartë.
 • Në momentin që ju keni përzgjedhur një nga dhuratat e Vodafone One, pikët korresponduese nuk mund të rikthehen.
 • Për më shumë detaje lexo Kushte &Afate Vodafone One  
Të lutem prit