Vodafone 4Weekends | 600 Lekë

Vodafone 4Weekends | 600 Lekë

 • Detajet e paketës 

  • Çmimet e lartpërmendura përfshijnë TVSH dhe janë të vlefshme për klientët Vodafone me parapagesë dhe ata me kontratë.
  • Tarifimi i MB do të bëhet në blloqe prej 10 KB.
  • Paketa mund të blihet nga My Vodafone ose duke kryer një rimbushje në dyqanet Vodafone.
  • Ju mund t’a blini këtë paketë gjatë javës nga e Hëna në të Dielë, por mund ta përdorni vetëm gjatë fundjavës nga ora 00:01 e e ditës së Shtunë deri në 23:59 të ditës së Dielë për 4 fundjava rresht.
  • Kjo paketë ka prioritet ndaj të gjitha paketave të tjera me përjashtim të paketës Ditore.
  • Ju mund të aktivizoni deri në 6 paketa 4Weekends në muaj dhe mund të aktivizoni një paketë të re edhe nëse e mëparshmja nuk ka përfunduar ende.
  • GB e kësaj pakete mund të përdoren në rrjetin 3G/4G dhe nuk mund të transferohen nëpërmjet Vodafone Sharing
  • Ju mund të përdorni njëkohësisht të dyja paketat Vodafone Weekend dhe Vodafone 4Weekends
  • Paketa është e vlefshme deri më 30 Prill 2020.
 • Të lutem prit