4-Ditore Europë | 800 Lekë

4-Ditore Europë | 800 Lekë

 • 4-Ditore Europë
  • 300 MB Internet
  • 30 Minuta Hyrëse
  • 30 Minuta Dalëse me Vodafone Albania
  • 10 Minuta Dalëse drejt të gjitha Destinacioneve
  • 30 SMS Dalëse
  Më shumë Mbyll
 • Detajet e paketës 

  Rrjetet ku mund të përdoren paketat 4 Ditore Europe + SHBA & Kanada
  Vodafone Çeki, Vodafone Gjermani, Vodafone Greqi, Vodafone Hollandë, Vodafone Hungari, Vodafone Irlandë, Vodafone Itali, Vodafone Maltë, Vodafone Mbretëri e Bashkuar, Vodafone Portugali, Cytamobile-Vodafone Qipro, Vodafone Rumani, Vodafone Spanjë, Vodafone Turqi, BH Telecom Bosnje dhe Hercegovinë, Mtel ose Vivacom Bullgari, SFR ose Bouygues Francë, Vala Kosovë, Vipnet ose Tele2 Kroaci, Telenor Mali i Zi, one.Vip Maqedoni, Vip mobile Serbi, Si.mobil Slloveni, A1 Austri, Swisscom Zvicër, Proximus Belgjikë, Monaco Telecom Monako, AT&T SHBA, Rogers Kanada..

   

  • Për të aktivizuar paketën formoni #123# -> 5 -> Roaming -> 1 (paketat roaming), ose dërgoni SMS falas me text 3 në numrin 139, ose nëse ndodheni në Shqipëri mund të drejtoheni në një dyqan Vodafone. Opsioni "Roaming" në menunë #123# shfaqet vetëm kur jeni jashtë vendit.
  • Minutat hyrëse dhe SMS-të janë të vlefshme drejt / nga të gjithë operatorëve / operatorët kombëtarë dhe ndërkombëtarë.
  • Paketa 4 Ditore është e vlefshme për 4 ditë nga momenti i aktivizimit.
  • Kohëzgjatja fillestare për konsumimin e minutave brënda paketës do jetë 30 sekonda. Pastaj konsumimi bëhet për çdo sekondë (30+1).
  • Interneti do të tarifohet për çdo 10 Kb.
  • Pasi të konsumohet paketa do të aplikohen çmimet standarde roaming.
  • Çmimi i paketës, 800 Lekë (me TVSH) aplikohet menjëherë pas aktivizimit të paketës, pavarësisht nëse ndodheni në Shqipëri apo në Roaming.
  • Kohëzgjatja e paketës fillon në momentin që paketa aktivizohet.
  • Vodafone Passport dhe Vodafone Data Passport do të çaktivizohen automatikisht në momentin që blini këtë paketë.
  • Nuk mund të keni njëkohësisht aktive në llogari paketën 1 Ditore, 4 Ditore ose paketën 10 Ditore Europë + SHBA & Kanada.
  • Duhet të keni minimumi 800 Lekë kredit në llogarinë tuaj, për të blerë paketën.
  • Ju do njoftoheni me SMS në momentin që konsumoni 80% të minutave ose MB të përfshira në paketë, si edhe për konsumimin e të gjitha njësive të përfshira në paketë. Gjithashtu, ju do të njoftoheni 24 orë para përfundimit të vlefshmërisë së paketës dhe në momentin e përfundimit të vlefshmërisë së paketës.
  • Për të kontrolluar balancën e paketave në roaming, formoni #123# -> 5 -> Roaming -> 2 (kontrolli i balancës) ose dërgoni një SMS pa pagesë, në numrin 131 (teksti: një gërmë e çfarëdoshme ose bosh).
 • 4-Ditore Europë
  • 300 MB Internet
  • 30 Minuta Hyrëse
  • 30 Minuta Dalëse me Vodafone Albania
  • 10 Minuta Dalëse drejt të gjitha Destinacioneve
  • 30 SMS Dalëse
  Më shumë Mbyll
 • Të lutem prit