1-Ditore Europë | 400 Lekë

1-Ditore Europë | 400 Lekë

 • 1-Ditore Europë
  • 200 MB Internet
  • 10 Minuta Hyrëse
  • 10 Minuta Dalëse drejt të gjitha destinacioneve
  • 10 Minuta Dalëse me Vodafone Albania
  • 10 SMS Dalëse
  Më shumë Mbyll
 • Detajet e paketës 

  Rrjetet ku mund të përdoren paketat Ditore Europe + SHBA & Kanada
  Vodafone Çeki, Vodafone Gjermani, Vodafone Greqi, Vodafone Hollandë, Vodafone Hungari, Vodafone Irlandë, Vodafone Itali, Vodafone Maltë, Vodafone Mbretëri e Bashkuar, Vodafone Portugali, Cytamobile-Vodafone Qipro, Vodafone Rumani, Vodafone Spanjë, Vodafone Turqi, BH Telecom Bosnje dhe Hercegovinë, Mtel ose Vivacom Bullgari, SFR ose Bouygues Francë, Vala Kosovë, Vipnet ose Tele2 Kroaci, Telenor Mali i Zi, one.Vip Maqedoni, Vip mobile Serbi, Si.mobil Slloveni, A1 Austri, Swisscom Zvicër, Proximus Belgjikë, Monaco Telecom Monako, AT&T SHBA, Rogers Kanada.

   

  • Për të aktivizuar paketën formoni #123# -> 5 -> Roaming -> 1 (paketat roaming), ose dërgoni SMS falas me text 1 në numrin 139, ose nëse ndodheni në Shqipëri mund të drejtoheni në një dyqan Vodafone. Opsioni "Roaming" në menunë #123# shfaqet vetëm kur jeni jashtë vendit.
  • Minutat hyrëse dhe SMS-të janë të vlefshme drejt / nga të gjithë operatorëve / operatorët kombëtarë dhe ndërkombëtarë.
  • Paketa 1 Ditore është e vlefshme për 24 orë nga momenti i aktivizimit.
  • Kohëzgjatja fillestare për konsumimin e minutave brënda paketës do jetë 30 sekonda. Pastaj konsumimi bëhet për çdo sekondë (30+1).
  • Interneti do të tarifohet për çdo 10 Kb.
  • Pasi të konsumohet paketa do të aplikohen çmimet standarde roaming.
  • Çmimi i paketës, 400 Lekë (me TVSH) aplikohet menjëherë pas aktivizimit të paketës, pavarësisht nëse ndodheni në Shqipëri apo në Roaming.
  • Kohëzgjatja e paketës fillon në momentin që paketa aktivizohet.
  • Vodafone Passport dhe Vodafone Data Passport do të çaktivizohen automatikisht në momentin që blini këtë paketë.
  • Nuk mund të keni njëkohësisht aktive në llogari paketën 1 Ditore, 4 Ditore ose paketën 10 Ditore Europë + SHBA & Kanada.
  • Duhet të keni minimumi 400 Lekë kredit në llogarinë tuaj, për të blerë paketën.
  • Ju do njoftoheni me SMS në momentin që konsumoni 80% të minutave ose MB të përfshira në paketë, si edhe për konsumimin e të gjitha njësive të përfshira në paketë. Gjithashtu, ju do të njoftoheni 24 orë para përfundimit të vlefshmërisë së paketës dhe në momentin e përfundimit të vlefshmërisë së paketës.
 • 1-Ditore Europë
  • 200 MB Internet
  • 10 Minuta Hyrëse
  • 10 Minuta Dalëse drejt të gjitha destinacioneve
  • 10 Minuta Dalëse me Vodafone Albania
  • 10 SMS Dalëse
  Më shumë Mbyll
 • Të lutem prit