Më njofto
gopro-super-suit

GoPro Super Suit

Mbrojtëse GoPro Hero 5/6/7/8 e përshtatshme për sporte ekstreme dhe zhytje në ujë.

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

E disponueshme
στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

7,900 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
GoPro Super Suit

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Vodafone_store

Go Pro
Go Pro

market_icn_Screen_size

Waterproof
waterproof

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: Camera and Photo
Mbulimi: -
Viti i lancimit: 2020
Të lutem prit