Më njofto
apple-iphone-13-pro-
-29%
Apple iPhone-13 Pro Leather Case with MagSafe - Dark Cherry

Apple iPhone 13-Pro Leather Case with MagSafe

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

E disponueshme
στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

Porosit tani dhe kurseni  2,900 Lekë
6,800 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
Apple iPhone 13-Pro Leather Case with MagSafe

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Vodafone_store

Apple
Apple

market_icn_Offer_badge

Mag
Safe

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: Case
Mbulimi: -
Viti i lancimit: 2021
Të lutem prit