Më njofto
samsung-galaxy-watch
-16%
Samsung Galaxy Watch4 LTE (e-sim)

Samsung Galaxy Watch 4 LTE E-sim

“Përfito e-SIM pa pagesë me blerjen e këtij modeli dhe mos u shqetëso nëse ke harruar telefonin tënd në shtëpi.”

Gjurmoni ecurinë tuaj të fitnesit me orën tonë të parë inteligjente që mat lehtësisht përbërjen e trupit. Mësoni përqindjen e yndyrës në trup, muskulin skeletor, ujin në trup dhe shumë të tjera për të arritur qëllimet tuaja. Sensori BioActive i Samsung dhe çipi ynë më i shpejt sjell novacionin më të madh ndonjëherë në orët Galaxy

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

E disponueshme
στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

Porosit tani dhe kurseni  6,500 Lekë
32,900 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
Samsung Galaxy Watch 4 LTE E-sim

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Vodafone_store

Samsung
Samsung

market_icn_Screen_size

Fitness
Fitness

market_icn_Offer_badge

Phone

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: Wearable
Mbulimi: -
Viti i lancimit: 2021
Të lutem prit