Super promocioni i verës Coca-Cola & Vodafone Albania
 

Vera është emocionuese me shumë internet dhe një shishe Coca-Cola!


 
Të gjithë klientët Vodafone do të fitojnë 500 MB të vlefshme për 24 orë si edhe tё bëhen pjesё e një shorteu ku cdo javë (për 10 javë rresht) do të fitohen Samsung Galaxy S10 dhe Vodafone Smart Watches vetëm duke zbuluar kodin 8-shifror në paketimet e shisheve Coca-Cola (0.25 litra, 0.33 litra, 0.5 litra).

SI PËRFITOHET BONUSI?
 
 • Blini një shishe Coca Cola (0.25 litra, 0.33 litra, 0.5 litra)
 • Zbuloni kodin unik 8 –shifror në paketimet promocionale (nën tape, nën hapësen e kanaces etj)
 • në hapsirën e dedikuar në My Vodafone app dhe JUTH app (duhet të keni versionin e fundit), fusni kodin e gjendur, dhe klikoni “Dërgo”
 • Ju do të njoftoheni për bonusin e përfituar.
 
SI FUNKSIONON SHORTEU?
 
Me aktivizimin e bonusit “500 MB” ju do të bëheni automatikisht pjesë e shorteut, dhe do të keni mundësinë të jeni një nga 10 fituesit. Shorteu do të hidhet çdo javë në zyrat e Vodafone, për 10 javë të njëpasnjëshme dhe fituesit do të fitojnë telefona SAMSUNG GALAXY S10 dhe Vodafone Smart Watches.
 
 • Të gjithë klientët Vodafone që kanë përfituar bonusin 500 MB gjatë periudhës nga 1 Korrik - 9 Shtator 2019, ora 25:59, do të jenë automatikisht pjesëmarrës në shorte.
 • Nga 1 Korrik - 9 Shtator 2019, cdo të Hënë në 11:00 do të hidhet shorteu, pra çdo javë do të ketë një fitues.
 • Fituesi do të zgjidhet në mënyrë automatike dhe rastësore nga sistemi.

Më shumë detaje:

 • 500 MB janë të vlefshme për 24 orë nga momenti i përfitimit.
 • mund të përfitoni deri në 2 bonus-e çdo muaj, përgjatë periudhës së promocionit.
 • Nëse ke përfituar bonusin 500 MB dhe përfiton një tjetër 500 MB, bonusi i ri i mbivendoset bonusit ekzistues, dhe mund të përdorësh vetëm bonusin e ri deri në përfundimin e afatit të tij
 • Bonusi i përfituar do të ketë përparësi ndaj të gjithë paketave dhe javore.
 • Bonusi i përfituar do të ketë përparësi me të ulët ndaj paketës ditore.
 
Promocioni do të jetë i vlefshëm nga 1 Korrik deri në 9 Shtator 2019.
Të lutem prit