Vetëm sepse je Vodafone, shpërblehesh.

Vetëm sepse je Vodafone, shpërblehesh.

[BANNER]

Më shumë arsye për të qënë i lumtur dhe për të përjetuar eksperienca të reja me partnerët e rinj Vodafone.

Salla konferencash

 • Hotel Adriatik
  1. 25% ulje per rezervim te sallave te konferencave duke perfshire te gjitha facilitetet e nevojshme.
 • Dajti Hotel Belvedere
  • 40% ulje per rezervim te sallave te konferencave duke perfshire te gjitha facilitetet e nevojshme
  • 50% ulje per cdo udhetim me teleferik
 • Mak Albania
  • 30% ulje per rezervim te sallave te konferencave duke perfshire te gjitha facilitetet e nevojshme.
 • Xheko Imperial
  • FALAS salla e konferencave, paguan vetem mengjesin per gjithe te ftuarit 1000Leke/personi.

Happy hours

 • Era Catering Lunch
  • Çmime ekskluzive për porosi ditore:
   • 0-5 persona – 580 leke
   • 6 - 10 persona 5 % ulje
   • 11 - 16 persona 10 % ulje
   • më shumë se 16 persona 15% ulje
  • Çmime ekskluzive për abonime mujore:
   • 0-5 persona – 470 leke
   • 6 - 10 persona 5 % ulje
   • 11 - 16 persona 10 % ulje
   • më shumë se 16 persona 15% ulje
 • Helios Catering
  1. 20% ulje në menu ekskluzive për evente
  2. 15% ulje për të gjitha menutë e tjera

Relax Zone

 • Hotel Adriatik
  1. 10% ulje pranë restorant Iliria dhe Apolonia
  2. 15% ulje për akomodim pranë Hotel Adriatik
 • Xheko Imperial
  1. 200 Lekë ulje për cdo koktail gjatë orëve 17:00 deri më 19:00
 • Mak-Albania
  1. 50% ulje për pishinën dhe palestrën nga e Hëna në të Premte
  2. 40% ulje për pishinën dhe palestrën gjatë fundjavës.
 
Të lutem prit