Internet Broadband

Internet Broadband

Shpejtësi, thjeshtësi dhe besim
Vodafone Internet Broadband, e ndërtuar për bizneset e vogla, ofron një gamë paketash broadband pavarësisht nëse vendodhja juaj është në zona rezidenciale apo tregtare. Me një pikë të vetme kontakti dhe faturim të centralizuar, zgjidhje me prioritet të incidenteve, adresë IP statike dhe një ruter të menaxhuar, mund të qëndroni të lidhur me klientët tuaj.
Please wait