Zgjedhur për biznesin tuaj

Telefonata , SMS dhe Internet Pa Limit në paketat Vodafone RED .

Zgjidhni  Mini RED, RED, RED Advantage, RED Premium ose RED Elite.

Përdorni paketat tuaja edhe në roaming, në 103 shtete në botë.

Agjent i dedikuar 24/7.

Zgjidhje e menjëhershme në një telefonatë të vetme në 149 ose email firstclass.al@vodafone.com.

Eliminim i letrave dhe shkresave.

Vodafone RED

Telefonata , SMS dhe Internet Pa Limit në paketat Vodafone RED .

Zgjidhni  Mini RED, RED, RED Advantage, RED Premium ose RED Elite.

RED Roaming

Përdorni paketat tuaja edhe në roaming, në 103 shtete në botë.

First Class Service

Agjent i dedikuar 24/7.

Zgjidhje e menjëhershme në një telefonatë të vetme në 149 ose email firstclass.al@vodafone.com.

Eliminim i letrave dhe shkresave.

Të lutem prit