Vodafone Temperature Tag

Vodafone Temperature Tag

Vodafone Temperature Tag është zgjidhja ideale për ruajten e produkteve dhe aseteve në kushte optimale. Falë instalimit të thjeshtë, sensorëve dhe baterisë jetëgjatë të integruara në pajisje, e bëjnë këtë zgjidhjen më optimale për t’u vendosur në çdo ambient, ku ju doni të monitoroni temperaturën dhe lagështinë, direkt nga një aplikacion në telefonin tuaj.
Alpha Innovus

Pajisja Vodafone Innovus Alpha Tag

Pajisja Vodafone Innovus Alpha Tag vjen me një pamje të re, e krijuar veçanërisht për të plotësuar nevojat e bizneseve të vogla për monitorim të temperaturës dhe lagështisë. Me një jetëgjatësi të lartë të baterisë dhe sinjalizimet e lëvizjeve falë stacioneve të shumta mobile (Cell-ID) dhe Wi-Fi. Pajisja jonë e vogël elektronike mund të lidhet me çdo produkt ose aset që dëshironi të monitoroni dhe është i papërshkueshëm nga uji apo pluhuri.

Plani Tarifor

 • Vodafone Temperature Tag

  Vodafone Temperature Tag

  600 Lekë 
  liçensë përdoruesi/muaj

  Monitorim i temperaturës dhe lagështisë

  Kontratë 24 mujore
  Pajisjen Vodafone Temperature Tag mund ta gjeni këtu

Please wait