Detajet e paketës

Me aktivizimin e planeve tarifore të biznesit Vodafone Next dhe Vodafone Business Next, ju mund të aktivizoni paketën mujore Roaming.
• Kjo paketë është e vlefshme në Roaming vetëm ne rrjetet: Vodafone Çeki, Vodafone Gjermani, Vodafone Greqi, Vodafone Hollandë, Vodafone Hungari, Vodafone Irlandë, Vodafone Itali, Vodafone Maltë, Vodafone Mbretëri e Bashkuar, Vodafone Portugali, Cytamobile-Vodafone Qipro, Vodafone Rumani, Vodafone Spanjë, Vodafone Turqi, BH Telecom Bosnje dhe Hercegovinë, Mtel ose Vivacom Bullgari, SFR ose Bouygues Francë, Vala Kosovë, Vipnet ose Tele2 Kroaci, Telenor Mali i Zi, one.Vip Maqedoni, Vip mobile Serbi, Si.mobil Slloveni, A1 Austri, Swisscom Zvicër, Proximus Belgjikë, Monaco Telecom Monako, AT&T SHBA, Rogers Kanada.      
• Pas aktivizimit paketa mujore Roaming do të jetë aktive në llogarine tuaj për gjatë gjithë muajit kalendarik.
• Paketa rinovohet e plotë çdo datë 1 të muajit.
• Koha fillestare e tarifimit është 30 + 1 sekonda.
• Njësia e përllogaritjes së konsumit të internetit të paketës është 10KB.
• Pas konsumit te komponentëve të paketës do të aplikohen cmimet standarte në roaming.
• Paketa mund të aktivizohet nëpermjet My Vodafone (menu-> Paketa Preferenciale), duke kontaktuar perfaqësuesit e dedikuar të shitjes për biznesin apo duke vizituar një nga dyqanet Vodafone.
• Paketa mund të çaktivizohet duke telefonuar te 140/149, duke kontaktuar perfaqësuesit e dedikuar të shitjes për biznesin apo duke vizituar një nga dyqanet Vodafone.
     
     
Të lutem prit