Sherbime te integruara


Duke filluar nga data 1 maj 2020, Vodafone sjell më të mirat e rrjetit më të besuar fiks dhe celular për klientët tanë. Zgjidh kontratën 24 mujore të internetit me ABCom dhe planin tarifor Next për të përfituar më shumë.

Vodafone
Klientët Next ekzistues dhe të rinj = +5GB cdo muaj

ABCom 
Internet – kontrata 24 mujore = Dyfish shpejtësi internet 
15 Mbps + 5GB    1350 lekë
30 Mbps + 5GB    1800 lekë
100 Mbps + 5GB    2100 lekë
200 Mbps + 5GB    2900 lekë

Përfitoni dyfish shpejtësi internet me kontratën 24 mujore nga ABCom. Përfitoni edhe 5GB cdo muaj në planin tarifor Next. Bonusi do të zgjasë aq sa do të zgjasë kontrata e lidhur me ABCom.
 
Të lutem prit